3 rätters menyer förslag
17 Menyförslag

3 Rätters Menyförslag
’17 meny’

 
Välkomna att boka tid för en visning av festlokal och möjlighet att träffa köksmästaren för en genomgång av meny.

Andra menyförslag kan skräddarsys enligt era önskemål eller ni kan själva välj rätterna från meny 1, eller meny 2 till vänster.

Alla priser:  (Inkl. moms, service, del / hel av lokalhyra) Minimum för beställning är 10 portioner av en och samma rätt och/eller meny.

 

MENY 1
270:-
Catering 230:-
 

Dillgravad strömming på rågbröd
Viltwallenbergare med svampsky mandelpotatispuré och lingon
Chokladtårta med vispgrädde


MENY 2
280:-
Catering 230:-
Laxpastrami med syrlig tomatkompott och ört krutonger.
Kycklingfilé Karl-Johansvampgräddsås smaksatt med tryffel samt rostade rotfrukter
Tira Mi Su

 

MENY 3
Italiensk trerättersmeny.
250:-
Catreing 220:-
BRUSCHETTA ALLA ROMANA
Vitlöksgrillad lantbrödsskiva med vitlökstärnade tomater, färsk basilika, olivolja och parmaskinka.
PETTI DI POLLO AL PESTO
Pesto överbakad kycklingfilé med ört rostad potatis och smålök.
DESSERT
Tira Mi Su

 

MENY 4
230:-
Catering 200:-
Silltallrik (2 sorters sill 1 sorts strömming) med lagrad ost och knäckebröd
Kyckling med champinjon och rödvinsås samt tryffelpolenta
Aprikoskompott med vaniljsås och mandelkaksmulor

 

MENY 5
290:-
Catering 240:-
Ceviche på lax och kräftor
Lammytterfilé med potatis, gulbetor och chèvrefylld vetetortilla samt rostad vitlökssky
Sorbet med mandelskorpor

MENY 6
320:-
Catering 270:-
Rökt laxrullad med pepparrot och färskost
Grillad fläskytterfilé med rödvinsås bacon och smålökar samt potatisgratäng
Panacotta med hjortron

MENY 7
290:-
Catering 270:-
Crèpes med kyckling och pesto
Halstrad rödingfilé med musslor, tomat, bacon och lök
Sorbet med mandelskorpor

MENY 8

399:-
Catering 320:-
Skagenfylld laxboll på salladsbädd serverad med dillolja
Ankbröst med ankleversky, surkål och mandelpotatispuré
Lavendel cremé brulé
 
MENY 9
320:-
Catering 280:-
Carpaccio på ryggbiff med syltade kantareller och flagad Västerbottenost
Sesamhalstrad lax med teriyaki och jasminris
Tira Mi Su

MENY 10
350:-
Catering 310:-
Rensteksmousse på rågbröd
Halstrad gösfilé med rödbetor och brynt smör samt flagad parmesan
Chokladbavaroise med hallongelé

MENY 11
330:-
Lufttorkad skinka med tomat och mozzarella spett och basilika olja
Kräft och pestofylld laxfilé med hummersås
Chokladtårta med vispgrädde

MENY 12
335:-
Västerbottenpaj toppad med créme fraiche, gräslök, löjrom.
Rosastekt kalvfilé, citronsmörsås, mandel, västerbotten & dillcréme, färskpotatis, juliennegrönt
Färska jordgubbar i vanilj & stjärnanismarinad, rostad mandel & vaniljglass

MENY 13
Pris 360 kr
Laxpastrami med hyvlad parmesan och pesto, ruccola, basilika , lime.
Oxfilébit med gräddstuvad Karl-Johansvamp samt potatisbakelse smaksatt med *krutrök
Mocca- päron- Chokladmousse med caramel-crème

 

MENY 14
320:-
Sparrissallad med karamelliserad rödlök, pinjenötter, mozzarella & citronett.
Grillad örtmarinerad hälleflundra med citrusrisotto, hyvlad parmesan & ruccola
Saffranspannacotta med vitchoklad, toppad med färska bär

MENY 15
310:-
Kycklinglevermousse i cocotte med portvinsgelé och päron
Räkfärserad rödingfilé med champinjoner vitvinssås samt duchesstoppar
Vaniljglass med varma hallon

MENY 16
Lyx spansk Italiensk rätter
415:-
2 små rätter - 1 varmrätt och 1 efterrätt o ost brika.
Förätt:
Seaser sallad med grillad scampi och vitlöksbröd.
Italiansk lufttorkad skinka, chorizo och melon.
Varmrätt:
Ädelostfylld tournedos med brandysås. Serveras med potatisgratäng.

Efterätt :
Spansk Italiansk Ost brika:
2 spanska ostar (manchigo och getost) och en italiansk ost (marinerad parmisan) på bad av säsongs frukter.
Manchegoost - getost & Marinerad Parmisan.

Efterrätt: 2

Dagens tårta eller Teramesu.


MENY 17
Special meny : spansk - italiensk rätter.
430:-
Catering 380:-
Förrätt:
2 av följande:

Spansk Vitlöksbröd med oliver.
eller
Italianks Bläckfisksallad på husets vis.

eller
Frästa pilgrimsmusslor med champinjoner.
eller
Vitlöksfräst oxfilé med grönsaker. eller
Spansk / Italiensk Lufttorkad skinka, chorizo och melon.
eller
Grillat ciabattabröd med tomat, ruccola, vitlök, olivolja och basilika.
eller
Crostini med tapenadeen Tapenade olivröra på rostad baguette.

Varmrätt:
1 av följande:
Halv färsk hummer, pilgrimsmusslor, räkor & saffransris.
Halstrad hälleflundra med skaldjur & citron & örtcréme, ris.

Efterrätt.

Tera mesu / eller Friterad getost med fikonsylt o passion frukt.